Saunaremontti uniikein ratkaisuin Loimaalta

Koko Varsinais-Suomen ja Kanta-Hämeen alueelle kestävällä, kauniilla lopputuloksella

Alkaako saunassa näkyä ikääntymisen merkkejä? Laudepuut ovat halkeilleet ja tummuneet, kiukaassakaan ei ole enää kunnon löylyt antavaa hönkää? Saunaremontti tehdään usein sen yhteydessä olevan kylpyhuoneremontin kanssa, mutta voidaan saunaa uusia muutoinkin. 

Lauteet, paneelit, valaistus, laatoitus, uusi lasiseinä tai mitä vaan muuta, meidän käsissämme on tehty jo useita saunojen remontteja paitsi kotiseutumme Loimaan alueella myös muualla Varsinais-Suomessa. Toimialueisiimme kuuluvat mm. Ypäjä, Kanta-Häme ja Turku lähikuntineen. 

Ota yhteyttä ja kerro, mitä toiveita sinulla on uutta saunaasi ajatellen! Persoonallisetkin ratkaisut onnistuvat. 

Ota yhteyttä

Kokenut, sertifioitu ammattilainen on turvallinen valinta

Sertifiointi on tae märkätilaremonttien osaamisesta. Meillä on märkätilojen vedeneristäjä- sekä laatoittajasertifikaatit eli osoitus taitojemme tasosta sekä materiaalien asiantuntemuksesta. Olemme näin ollen turvallinen valinta tilata saunojen ja kylpyhuoneiden remontit, myös silloin, jos kyseessä on kosteusvauriokorjaus. Osaaminen näkyy toki myös kauniina, siistinä työn jälkenä. 

Jos sinulla on suunnitteilla saunaremontti, käänny puoleemme. Voimme auttaa myös suunnittelemaan makuusi sopivan saunan aina materiaalivalintoja myöten. Kysy lisää tai pyydä suoraan tarjous remontista!

Ota yhteyttä

Meidät löydät myös Facebookista ja Instagramista!

Ota yhteyttä

 

Jätä yhteydenottopyyntö