Kylpyhuoneremontti Loimaalta

Remontoimme kylpyhuoneita koko Varsinais-Suomen ja Kanta-Hämeen alueella

Omakotiasukas, taloyhtiö tai yritys – onko kiinteistössäsi aika remontoida vanha kylpyhuone vai tarvitaanko remonttia ehkä kosteusvaurion seurauksena? Oli tilanteesi mikä tahansa, meiltä saat luoksesi saneeraamaan kosteiden tilojen vedeneristysten sertifioidut ammattilaiset, joilla on takanaan jo monia kylpyhuoneremonttiprojekteja. 

Tilaa koko kylpyhuoneen remontointi laatoituksista hanan, wc-istuimen ja kiintokalusteiden vaihtoon tai jokin pienempi toteutus. Myös wc- ja saunaremontit onnistuvat tottakai. Toimimme Loimaalta Ypäjälle, koko Kanta-Hämeeseen ja Varsinais-Suomeen, kuten Turkuun lähikuntineen.

Voit kysyä palvelustamme lisää tai tarjousta oheisella yhteydenottolomakkeella!

Ota yhteyttä

Avaimet käteen -palvelulla kylppäristä käyttövalmis!

Meidän kauttamme hoituu siis koko remontti, aina tarvittavia putki- ja sähkötöitä myöten. Halutessasi autamme myös suunnittelussa. Kylpyhuoneremontti on eittämättä helppo hankkia, kun kaiken saa yhdeltä toimijalta. 

Työn jäljestä lupaamme siistiä ja kaunista. Kerro meille toiveistasi, selvitetään yhdessä pintamateriaalit, joista pidät, ja me hoidamme remontoinnin huolellisin käsin. Ei jälkikäteen ilmeneviä virheitä, vaan kestävää laatua sekä päivittäistä, miellyttävää uuden kylpyhuoneesi käyttöä. 

Pyydä tarjous

Meidät löydät myös Facebookista ja Instagramista!

Ota yhteyttä

 

Jätä yhteydenottopyyntö