Loimaalainen rakennusliike

Remontoimme tiloja ja pintoja moniin tarpeisiin.

Rakennusliike Loimaalta

Olemme erikoistuneet yksityisten, yritysten ja taloyhtiöiden kylpyhuone- ja saunaremontteihin

Yrityksemme VM-Rakennustyö on vuonna 2010 perustettu loimaalainen rakennusliike, joka on erikoistunut monipuolisiin remontteihin niin kodeissa kuin työpaikoilla. Remontoimme tiloja ja pintoja moniin tarpeisiin, pääasiassa teemme kylpyhuone- ja saunaremontteja. Rakenteiden ikääntyminen, kosteusvaurio tai muuten vain sisustuksen päivittäminen ovat kaikki yhtä hyviä syitä tilata saneeraus, joka parantaa tilojen viihtyisyyttä sekä arvoa.

Loimaa, Turku, Ypäjä, koko Kanta-Häme ja Varsinais-Suomi – jos kotisi tai yritystilasi sijaitsee näillä alueilla, meidän puoleemme voi kääntyä huolettomin mielin. Meiltä saat rakennusalan ja vedeneristysten sertifioidut ammattilaiset, joilla on takanaan jo useita kohteita ja tyytyväisiä asiakkaita. 

Oli sinulla suunnitteilla sitten saunaremontti, kylpyhuoneremontti tai jokin muu huoneiston kunnostus, kysy meiltä tarjousta! Teemme myös uudiskohteiden kaikki laatoitustyöt. Katso ohesta, mitä kaikkia palveluja voit meiltä tilata.

Ota yhteyttä

Palvelujamme

  • Kosteusvauriokorjaukset (myös rakenteiden kuivaus- ja asbestityöt kumppaneiltamme)
  • Kylpyhuone- ja saunaremontit
  • Keittiöremontit
  • Tapetoinnit ja maalaukset
  • Kalusteasennukset
  • Muut huoneistoremontit
  • Remontin suunnitteluapu

Kaikki nämä voidaan toteuttaa avaimet käteen -idealla eli sinulle vaivattomana palveluna, jossa me hoidamme aivan kaiken, mitä korjaustöihin liittyy. Hyvät yhteistyökumppanit täydentävät osaamistamme siltä saralta mitä tarvitsee, ja lopputuloksesta tulee sinulle kaunis, käyttövalmis kokonaisuus. 

Tilaa nyt rakennusliike palvelukseesi! Pyydä suoraan tarjous tai kysy ensin lisää.

Ota yhteyttä

Meidät löydät myös Facebookista ja Instagramista!

Ota yhteyttä